KLIK UNTUK DUIT

Followers

Wednesday, June 08, 2011

geng bakau tinggi

assalamualaikum,
ni  photo my gengku kat bakau tinggi.telah di photoshop oleh kawanku yang hebat lagi bijaksana.tanpa dia saya tidah boleh nak upload gambar my gengku ini.esok hari last diorang kat sini.tinggallah saya seorang diri menghabiskan sisa pengajian yang berbaki 1tahun lebih.lebih kurang la..huhuhu.
gambar diedit oleh  yoe

zorRo

nota kaki : setiap pertemuan akan ada perpisahan.membawa hala tuju masing-masing.semoga berjaya ngan pilihan hidup.gud luck my beloved friends.all the best.

8 comments:

~bUih-bUih ciNta~ said...

nak ckp gud luck utk bju itam leyh..haha:D

zorro said...

yg sebelah kiri tu my nephew..berkenan kat my nephew ke??boleh aje..tp dia muda lg la ngan kita..huhuhuhu..kalu nak ok je.pak sedara dia bagi green light nie..hahahhaa..

~bUih-bUih ciNta~ said...

owh..tu ker nephew nya..ala,slalu brkenan msti umur muda dr zaty..adush.baru nak jadi anak sdara in da future thahhaha:D

zorro said...

hahahhhaa.kalu tepi sebelah kanan boleh aje..abg long tu..hahhaha

yoe said...

yak...sapo plok abg long...demo sunggh abg besar..org num 1 di kelantan..hahaha

UNGUBAND69 said...

hahaha,jolok doh sek netok owg sohor tuh jgn dimaen mugop pegang ser kelate.... hehehe:D

zorro said...

xsohor po sep demo..xlawe.hahahhaha

zorro said...

leader yoe kemana kau menghilang