KLIK UNTUK DUIT

Followers

Saturday, July 16, 2011

apa pendapat korang??

assalamualikum,
saya nak tanya pendapat korang nie? jawab ngan jujur yea? ada la sorang kawan saya nie.asyik nasihat orang la. bukan xelok beri nasihat. tu perkara baik. tapi dia sendiri hampeh. bukan nak kata dia ni xbaik ke ape ke. dia nie asyik duk cakap and beri ceramah yang bercinta lepas kahwin lebih baik dari sebelum kahwin. tapi last2 dia yang duk couple.terlebih pulak tu. siap buat relationship ag dalam muka buku. puan tu pun dia kenal lam muka buku. apa nak dikata la..

zorRo

6 comments:

Mohd Izzar said...

hurm..elok la klu anda tegur dia...
kita tak bole nk ckp dia hmpeh paa ke apa..
cma mgkin dia just terleka atau terlupa dengan apa yg dia ckp..

ROROI said...

Len kali rakam kata2 dia tu, pastu bila dia buat benda yg sebelom ni dia larang..Perdengarkan rakaman tu kat dia..kasi makan dalam sket

♥ p a a n i ♥ said...

sikap manusia mmg cmni....huhuhuhu

zorro said...

no komen r pasal semua tu. adik dia pun dah xcaye kat dia mana coz dia pun turut bagi buat gitu kat adik dia n kawan adik dia..malu adik dia wak camtu..

nana fazlina said...

manusia cakap ja lebih , tp hakikatnya xkan dpt nak kawal emosi , bila jumpa pompuan mula la cair ..apa yang dya ckp dulu tu mcm xpernah dya ckp ja la . haha ! no ones perfect rite ..

zorro said...

but not semua manusia camtu..certain tu ada la.